Sale!

Geurnaam: Privécollectie door Ajmal Special Ed. 12 ml
Geurfamilie: Oriëntaals
Merk: Ajmal
Geurtype: Parfum / Attar-olie
Grootte: 12 ml
Gemaakt in: Verenigde Arabische Emiraten
DOOR AJMAL EXCLUSIEVE FANCY LUXE FLES HOOGWAARDIGE OLIE!

BEPERKTE SPECIALE EDITIE!

Een exclusieve populaire Arabische parfumolie van het wereldberoemde merk Ajmal.
Gemaakt voor weinig mensen, deze Fragance omhult een elegant boeket voor de veeleisende

Karakteristieke ingrediënten: elemi, kardemom, appel, roos, amber, vanille, musk, cederhout

Fragance Notes:

Topnoten: kruidig, fruitig,

Hart: bloemen

Basis: Woody, Ambery, Musky

Sale!

BESCHRIJVING
Geurnaam: Oudh Afgano
Geurfamilie: Oosters
Merk: Otoori
Geschikt voor: Heren
Geurtype: Parfumolie - Attar - Itr
Grootte: 15ml Fancy Round glazen fles met gouden deksel - Glass Stick
Ingrediënten: Amber, sandelhout, jasmijn, tabak en agarhout (oudh).
Gemaakt in: Verenigde Arabische Emiraten

Oud Afgano van Otoori is een Oriëntaalse geur voor heren. Het parfum bevat Amber, Sandelhout, Jasmijn, Tabak en Agarhout (Oud). Vrij van Alcohol.
Oudh Afgano Parfumolie is een van de bekende en populaire parfums van de wereldberoemde parfumproducent Ottori. Het is erg lekker, sterk en langdurig. Perfect om cadeau te doen, het enige wat je nodig hebt is een paar druppels en het gaat de rest van de dag mee in tegenstelling tot andere parfums waar je opnieuw moet aanbrengen.
New Retail Boxed - Fancy ronde glazen fles van 15 ml met glazen staaf

Uitverkocht

Productomschrijving:
Een geconcentreerd olieparfum van Ajmal (Amber en Oudh)
Met een 60-jarige traditie presenteert Ajmal een zeer speciale en luxueuze Signature-collectie met drie buitengewone geuren op basis van hout: Amber hout, Hatkora hout en Sandelhout. De naam van de collectie is W-serie en biedt drie nichesamenstellingen als aanvulling op het huidige rijke aanbod van het huis Ajmal, dat levert grondstoffen van topkwaliteit aan klanten in het Midden-Oosten. Amber, Hatkora-citroen en sandelhout zijn te vinden in de ingrediënten van de drie nieuwe parfums en zijn afkomstig uit de landen die het beste zijn voor hun oorsprong, wat zorgt voor toegevoegde waarde voor geurkenners.

"We presenteren met trots de W-serie aan alle fans van Ajmal. In overeenstemming met de tijd en de groeiende behoeften van onze klanten hebben we de Signature-collectie geïnitieerd. Het is het resultaat van een
mix van de beste grondstof die wordt gebruikt bij het ontwikkelen van nieuwe geuren. Onze Signature-collectie is het bewijs van ons constante onderzoek en innovaties met betrekking tot het garanderen van de beste en hoogwaardige geuren voor onze klanten ”, aldus Abdulla Ajmal, CEO van Ajmal Perfumes!

Geur Amber Hout is een waar meesterwerk gebaseerd op buitengewone tinten Amber. Het is gebaseerd op sappig fruit en kruiden, met accenten van appel, witte peper, lavendel en kardemom, die ons naar het warme hart leidt dat bestaat uit houtachtige, poederachtige tonen van orris en cederhout. De basis wordt gevormd door hete tinten amberhout en patchouli.