Uitverkocht

Premium Himalaya Wilde Muskus Kasturi, niet-alcoholisch, gemaakt van hertenmuskus zonder het hert te doden.

Naam van de geur: Wild Himalayan Deer Musk / Kasturi
Merk: DearMusk
Geschikt voor: Unisex
Geurtype: Premium kwaliteit Attar-olie
Maat: 3ML
AUTHENTIEKE HIMALAYA HERTENMUSKOLIE heeft een zeer sterke zeer geurige dierlijke geur, die geleidelijk tot rust komt en een extreem sensationeel aroma afgeeft.

Verse hertenmuskolie, hoe langer je het bewaart, hoe sterker en volwassener en zoeter de geur zal worden.

Hertenmuskolie is afgeleid van de aromatische stof van de muskklier van de Muskushert. Pure Hertenmuskus is na Oudh de meest waardevolle van alle oliën, en de authentieke pure Himalaya Hertenmuskusolie is duurder en kostbaarder dan goud!

De werkelijke Hertenmuskus Kasturi-olie die we hebben, is afkomstig van een solide Premium Himalaya mannelijke Muskushert klier, door deze te malen en te mengen met een hoogwaardige dragende olie, meestal een mix van Mysore-sandelhout en lichte Patchouli-olie, met 90% premium muskus en 10% hoogwaardige natuurlijke dragende olie. Deze olie die we hebben is gemaakt op de zeer oude traditionele manier, dat is ongeveer 90% Hertenmuskus / Kasturi, 5% Patchouli Olie en 5% authentieke Mysore Sandelhout.

Sale!

Description:
Fragrance Name: Zwarte Muskus
Fragrance Family: Oriental
Brand: Ajmal
Suitable for: Unisex
Fragrance Type: Parfum olie
Condition: Nieuw
Ingredients/Notes: Zwarte Muskus, Cederhout
Made in: VAE

Dit is een van de beroemde en populaire parfums van de wereldberoemde parfumproducent Ajmal. De geur ruikt erg lekker, kruidig ​​en sterk waardoor deze langer aanhoudt. Het wordt geleverd in een prachtige glazen fles met bloemenmotief, perfect voor een cadeau. Het kan ook een hele leuke persoonlijke collectie zijn. Het enige dat u nodig heeft, is een paar druppels en het zal de rest van de dag blijven zitten. Door decennia van continu onderzoek en ervaring in de kunst en techniek van het extraheren van pure oliën uit natuurlijke stoffen, is Ajmal synoniem geworden aan hoogwaardige traditionele Arabische en oosterse geurproducten.
Voor een sterke, mannelijke geur die de zintuigen niet overmeestert, is Zwarte Muskus een geur die de perfecte mengsel en eeuwige geur is. Met een topnoot van geranium, jasmijn, kruidnagel en nootmuskaat en afgewerkt met bedwelmende basisnoten van musk, patchouli en cederhout, is Zwarte Muskus een unieke en rijke geur.
Het enige dat je nodig hebt, is een paar druppels en het zal de rest van de dag blijven zitten, in tegenstelling tot andere parfums die je opnieuw moet aanbrengen.

Uitverkocht

3 ml Pure Hertenmuskus Ghazelle (Musk Al Ghazal) Topkwaliteit Premium Klasse A dikke muskusolie


Premium Klasse A Pure Zwart Muskus Ghazelle / Gazelle, ook wel (Musk Al Ghazal) genoemd, is een afrodisiacum grof dierlijk drankje van hertenmuskus. Hertenmuskus Gazelle heeft complexe geur van dierlijke muskus, veel minder indolisch. Mooie contrasterende nuances van amber en stoffige vanille creëren een melange die tegelijkertijd ruig en warm ruikt, fluweelzacht en verfijnd, met ook een onwaarneembare bries van bloemen die zorgt voor een unieke "kleur" en een subtiele aromageur.


Geurvolume: 3 ml (ongeveer)
Verpakking: Hetzelfde als afgebeeld of een vergelijkbare fles
Geslacht: Unisex
Type: Alcoholvrije Pure Black Ghazelle (Musk Al Ghazal) Oil Premium Grade A
Vervaardigd door: DearMusk / Oriental Perfumes Direct

De echte Hertenmuskus Kasturi-olie die we hebben, is afkomstig van een stevige Ghazelle Hertenmuskus in de mannelijke klier van de Hert, door deze te malen en te mengen met een hoogwaardige dragerolie, meestal een mix van Mysore-sandelhout en licht Patchouli-olie, met 70% tot 80% muskus en 20% tot 30% hoogwaardige natuurlijke dragerolie. Deze olie die we hebben is gemaakt op de zeer oude traditionele manier, namelijk 70-80% Hertenmuskus / Kasturi, 10-20% Patchouli Oil en 10-20% authentiek Mysore Sandelhout.
Belangrijke opmerking: als u de Arabische parfums niet lekker vindt, koop deze dan alstublieft niet. Koop het alleen als u 100% zeker bent, want dit zijn Specialty Ltd Edition-parfums voor Arabische parfumliefhebbers.
* Hertenmuskus wordt gewonnen uit de muskusklieren / peulen van het mannelijke muskushert. Deze natuurlijke Hertenmuskus wordt verkregen met ecologische technieken op speciale boerderijen zonder de klieren te beschadigen en zonder de dieren te doden. *

Uitverkocht

Premium Nepalese Wilde Musku Kasturi, niet-alcoholisch, gemaakt van Hertenmusku zonder het hert te doden. 3 ml fles!


De huidige Hertenmuskus Kasturi-olie die we hebben, is afkomstig van een solide Premium Nepalese mannelijke Muskushert klier, door deze te malen en te mengen met een hoogwaardige dragerolie, meestal een mix van Mysore-sandelhout en lichte Patchouli-olie, met 90% premium musk en 10% hoogwaardige dragende olie. Deze olie die we hebben is gemaakt op de zeer oude traditionele manier, namelijk 90% Hertenmuskus / Kasturi, 5% Patchouli Olie en 5% authentieke Mysore Sandalhout.


Premium Nepalese wilde zwarte muskus wordt gewonnen uit de muskusklieren van het muskushert. Deze natuurlijke zwarte muskus is verkregen met ecologische technieken op speciale boerderijen zonder de klieren te beschadigen en zonder de dieren te doden. Zwarte Musk uit Arabië wordt algemeen beschouwd als de beste, bevat geen alcohol en wordt bereid volgens oude recepten. Biologische muskus van het muskushert wordt geproduceerd uit de afscheiding van de muskusklieren van het mannelijke muskushert. Het is het krachtigste natuurlijke mannelijke feromoon. Afrodisiacum effecten worden toegeschreven aan deze stof die structureel vergelijkbaar is met feromonen. De zwarte muskus van het muskushert is een sterke dominante mannelijke geur. Zwarte muskus bevat stoffen die het libido beïnvloeden, euforie bevorderen en de stemming verbeteren. Natuurlijke zwarte musk wordt veel gebruikt in parfums. Het is vooral populair in het Midden-Oosten, waar muskus de meest populaire mannengeur is. In parfums met feromonen is muskus het basiselement. Daarom heeft pure biologische muskus een veel groter effect. Zwarte muskus kalmeert het zenuwstelsel, wekt zelfvertrouwen op en heeft een positieve invloed op het cardiovasculaire systeem.

Sale!

Zuiverste Kasturi Kijang / Hertenmuskusolie

(Puur- Geen mix met ether/alcohol)

Inhoud: 6 ml

Gewicht: ± 30 gram inclusief fles!

Hoeveelheid: 1 fles

De echte Hertenmuskus Kasturi-olie die we hebben, is afkomstig van een stevige Ghazelle Natural Hertenmuskus in de mannelijke klier van de Hert, door deze te malen en te mengen met een hoogwaardige dragerolie, meestal een mix van Mysore-sandelhout en licht Patchouli-olie, met 70% tot 80% musku en 20% tot 30% hoogwaardige natuurlijke dragerolie. Deze olie die we hebben is gemaakt op de zeer oude traditionele manier, namelijk 70-80% Hertenmuskus / Kasturi, 10-20% Patchouli Oil en 10-20% authentiek Mysore Sandelhout.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.