Ons doel is om het u gemakkelijker te maken Oudh Oliën en Muskus van topkwaliteit te ervaren, unieke geuren die de mensheid al millennia lang boeien. Onze producten bevatten (afrodisiacum/feromonen*) ingrediënten zoals pure natuurlijke Muskus, Amber, Thaise Oudh, Cambodjaans Oudh,  VAE Arabisch Oudh (ASAQ**)  en Vietnamees Oudh. 

*Afrodisiacum is een middel dat wordt gebruikt met het doel de geslachtsdrift te stimuleren. Veel stoffen waaraan een dergelijke werking wordt toegeschreven zijn van plantaardige (Agarhout), dierlijke (Muskus) of minerale oorsprong (Amber).

**Abdul Samad Al Qurashi

Wij proberen continue onze assortiment uit te breiden om zo aan de behoefte van onze klanten te voldoen. Mist u iets op onze webshop? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Veel plezier op onze webwinkel

Gezondheidsvoordelen Oudh oliën.

Kalmerende eigenschappen: Oudh heeft een sterke, mystieke geur en staat bekend om de spirituele en psychologische voordelen. Het is vooral populair vanwege de kalmerende eigenschappen. Bovendien is het bekend om de negatieve en destructieve energieën die de menselijke aura omringen te verwijderen. Daarom wordt Oudh etherische olie gebruikt voor aromatherapie. Het verhoogt ook de mentale functionaliteit, versterkt het gevoel van harmonie en inhoud.

 

Psychoactieve eigenschappen: Agarwood staat ook bekend als zeer psychoactief. Dit maakt het voor Oudh uiterst nuttig om stress te verlichten en de cognitie te stimuleren.

 

Elimineer negatieve energieën: Van Pure Oudh Oil en Oudh-gebaseerde producten is bekend dat ze negatieve energieën in huis elimineren. Verbranden van Oudh is vooral beroemd onder moslims die er sterk van overtuigd zijn dat Agarwood rook spirituele voordelen heeft.

 

Medicinale eigenschappen: Oudh staat ook bekend om zijn spirituele voordelen. Het staat bekend als een natuurlijk tonicum en een middel om epilepsie te helpen. Bovendien is het ook bekend dat het antimicrobiële eigenschappen heeft. Het wordt ook gebruikt om astma en andere longgerelateerde ziekten te behandelen. Bovendien is Oudh behulpzaam bij het opruimen van aandoeningen die verband houden met het zenuwstelsel. De geneeskrachtige stoffen die in Oudh olie zitten, kunnen verlichting bieden bij ziekten zoals kanker, koliek, diarree, misselijkheid en ademhalingsaandoeningen.

 

Voor degenen die gewoon betoverd willen worden door de betoverende geur van Oudh, kun je deze bijzondere geur dragen om je fris en actief te voelen.

 

Muskus

Muskus is een sterk ruikende afscheiding uit een geurklier van het muskushert. Hertenmuskus wordt gewonnen uit de muskusklieren van het mannelijke muskushert. Deze natuurlijke Hertenmuskus wordt verkregen met ecologische technieken op speciale boerderijen zonder de klieren te beschadigen en zonder de dieren te doden.

Hertenmuskus is het krachtigste natuurlijke mannelijke feromoon. Afrodisiacum effecten worden toegeschreven aan deze stof die structureel vergelijkbaar is met feromonen. De zwarte muskus van het muskushert is een sterke dominante mannelijke geur. Zwarte muskus bevat stoffen die het libido beïnvloeden, euforie bevorderen en de stemming verbeteren. Natuurlijke zwarte muskus wordt veel gebruikt in parfums. Het is vooral populair in het Midden-Oosten, waar muskus de meest populaire mannengeur is. In parfums met feromonen is muskus het basiselement. 

 

Gezondheidsvoordelen Muskus

Zwarte muskus kalmeert het zenuwstelsel, wekt zelfvertrouwen op en heeft een positieve invloed op het cardiovasculaire systeem.

 

Parfumnoten

Parfumnoten zijn ingrediënten die een geur vormen. Ze zijn gecategoriseerd als topnoten (citrus, lavendel), hartnoten (kaneel, jasmijn) en basisnoten (vanille, muskus).